Assalamualaikum
hawloo peepss . how your raya ? best ? haha . kita ni ha raya pertama macam nothing  even pergi rumah sedara semua . haih haihh fenat okay . eh sebelah tu siapa pula yang dok happy birthday to youu tu . mungkin nak wish untuk kita lahtu tapi dah terlambat satu hari setengahh . hihi *tak gurau je* haa btw 'Happy Birthday hayani yang ke-15, hopefully you can be the best among the best. jyeahhhh' 


bff kita lambat wish , dah pukul 11 lbey baru wish , hmm tak kisah lah yang penting dia wish . tapi dalam hati ni boleh tahan sebak lah sebab dia lupa . tapi takpa mungkin dia bz tu raya . dengan pakwe lagi , mak lagi , nenek lagi and so all :3 birthday haritu sumpah tak rasa macam birthday . tak macam tahun tahun lepas :'( boyfriend cuma cakap 'happy birthday sayang' . hmm btw thankyou . yeayyy i'm okayyy:/


haahaahaaa . tahun ni raya dengan boyfriend . wuuu pestime toqq :D satu hari k satu hari . jelous ? hmm alaa biasalah tu dah biasa sangat dah orang jelous jelous ni . puihhhh haha adik kita sorang ni suka jelous dengan twcon kita gambar sesama dengan carl . haha saba wey saba . kau jangan nak gatal sangat cam aku . agagaga :P


haii , raya ni okay ? ada yang mati ? yang sakit ? jatuh kerusi ? hmm takziah k kat semua tu --' kuih raya tahun ni umphhhh nak cakap camana ek aaaa ishhhh takdap erhhhhh :O haha bukan tak bersyukur . tapi nak buat macam mana tak kena seleraa . kuih rumah aku ni pun aku tak tahu pebenda walau punnnn bbbbbbbb........eeeliii . winkkk^,^ 


K . rasa penat tak terkata today pungg raya sesama . aduhai yayanggg >< esok awak dah takda . huhhh semoga raya tahun depan dapat macam ni lagi . confirm . yeahh aku tak caya ah aku dah besarrrrr . 16 years old tahung depangg . weyyy , tak nak habis sekolah :'(((( nangis Kbyee ~

No comments:

Post a Comment